Εδέμ | Τροφιμοπωλείο & Ποτά

Γευτείτε τη «Μαγεία» μέσα από την ποικιλία προϊόντων που σας προσφέρει η επίγεια «ΕΔΕΜ».

Είναι γεγονός, η οικογένεια της «Φρουταγοράς Χανίων» μεγάλωσε και υπερήφανα σας παρουσιάζει το νέο κατάστημά της όπου και εκεί ο σεβασμός και η συνέπεια στο πελατειακό κοινό αποτελούν πρωταρχικό μας μέλημα. Έχοντας ως γνώμονα την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και την εμπλουτισμένα ποικιλία αγαθών σε συνδυασμό μ’ έναν καλαίσθητα διαμορφωμένο χώρο, στοχεύουμε να σας μυήσουμε σ’ ένα φυσικό και υγιεινό τρόπο διατροφής.

Κάνοντας καινοτόμα βήματα στον τομέα των βιολογικών προϊόντων στον κατάστημα μας λειτουργεί πλήρως καταρτισμένο τμήμα που φιλοξενεί τεράστια ποικιλία κωδικών βιολογικών προϊόντων, υπερτροφών, πρωτεϊνούχων σκευασμάτων, ροφημάτων και υγιεινών σνακς που εντυπωσιάζει. Βιολογικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, νωπά γαλακτοκομικά καθώς και τεράστια γκάμα συσκευασμένων βιολογικών και κατεψυγμένων βιολογικών προϊόντων.

«Οίνος ευφραίνει καρδίαν»… Για το λόγο αυτό ιδιαίτερη έμφαση δώσαμε στην αξιόλογη και πλήρως ενημερωμένη κάβα μας. Εμπλουτισμένη από φιάλες σπουδαίων ελληνικών αμπελώνων νέας εσοδείας, έρχεται να ικανοποιήσεις τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Εκεί όπου η ποιότητα συναντά την απόλαυση. Στο κατάστημα μας λειτουργεί τμήμα αρτοποιείου με φρέσκο ψωμί από επώνυμους ντόπιους αρτοποιούς, τεράστια ποικιλία από αρτοσκευάσματα, κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά, ντόνατς νανού για ένα νόστιμο πρωινό, παγωτίνια για να δώσουμε μια γλυκιά γεύση στη μέρα σας, όπως και πολλά ντόπια τυροκομικά και αλλαντικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ξηρούς καρπούς καθώς και ντόπια όσπρια νέας εσοδείας.

Επισκεφτείτε τα «φρούτα της ΕΔΕΜ» για να απολαύσετε τους εκλεκτούς καρπούς της.