Φρουταγορά Χανίων

Στον ανακαινισμένο χώρο μας, η οικογένεια Φραντζεσκάκη σας υποδέχεται με αγάπη και οικειότητα προκειμένου να σας εξυπηρετήσει και να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Με συνέπεια απέναντι στο πελατειακό μας κοινό, εμμένουμε στην ποιότητα και την ποικιλία των αγαθών που σας προσφέρουμε αφού η υγιεινή διατροφή δεν είναι πολυτέλεια αλλά δικαίωμα όλων μας. Μετά την εδραίωση μας στις τροφοδοσίες επαγγελματικξών χώρων επεκτεινόμαστε και σε άλλους τομείς.
Με μία γρήγορη ματιά στο κατάστημα μας θα συναντήσετε έναν είδικά διαμορφωμένο χώρο που φιλοξενεί πλειάδα κωδικών βιολογικών προϊόντων, υπερτροφών, πρωτεϊνούχων σκευασάτων και υγιεινών σνακς που εντυπωσιάζει. Τυποποιημένα προϊόντα καθώς και βιολογικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, νωπά ροφήματα και χυμοί.

Και επειδή δεν χρειάζεται να κουραστείτε για να απολάυσετε προϊόντα υψηλής ποιότητας, σας παρέχουμε φρέσκα αρτοποιήματα, ποικιλία ντόπιων τυροκομικών και αλλαντικών, πλήρως ενημερωμένη κάβα από σπουδαίους ελληνικούς αμπελώνες, ξηρούς καρπούς καθώς και εκλεκτά όσπρια πάντα ντόπια. Ένα δείγμα από όσα μπορούσε και αξίζετε να σας προσφέρουμε.