Κάβα - Ξηροί Καρποί

Με σεβασμό απέναντι στον καταλωτή επιλέγουμε διαλεκτούς ξηρού καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, τόσο τυποποιημένα όσο και χύμα, έχοντας ως γνώνομα πάντοτε την ποιότητα. Μια τεράστια ποικιλία σε συμβατικού και βιολογικούς ξηρούς καρπούς, σε κατεργασμένες και ακατέργαστες μορφές, που δελεάζει και το πιο απαιτητικό μας φίλο.  Κουκουνάρι, κάσιους, αμύγδαλα με φλοίο, κάστανα και καρύδια, σταφίδες, παπάγια, δαμάσκηνα απύρηνα, φυστίκια Βραζιλίας, αποξηραμένη αλόη και τζίντζερ, σύκα ξερά, μείγματα ξηρών καρπών, είναι κάποια από τα δείγματα απο τα είδη που θα βρείτε σε εμάς.

Και επειδή οι ξηροί καρποί συνοδεύονται άριστα με ένα ποτήρι κρασί…

Οίνος ευφραίνει κραδίαν! Ενα μπουκάλι κρασί πρωταγωνιστεί στις περισσοτερες εκδηλώσεις μας, πως λοιπόν εμείς να μην μυηθούμε στον σαγηνευτικό του κόσμο;

Στην ενημερωμένη κάβα μας θα βρείτε ποικιλίες κρασιών απο κρητικούς, εγχώριους και ξένους αμπελώνες τρέχοντος έτους για κάθε περίσταση και γούστο. Κτήματα όπως Μανουσάκη, Καραβιτάκη, Δουλουφάκη, Βίβλια – Χώρα, Κυρ-Γιάννης, Διαμαντάκη θα παρελάσουν μπροστά σας.

Παράλληλα, οινοπνευματώδη ποτά για το σπίτι σας ή σε συσκευασία δώρου που πρωτοπορούν στην αγορά, θα σας καταπλήξουν. Αφρώδης οίνοι, σαμπάνιες, διάσημες βότκες, ουίσκι, ρούμι, τεκίλλες, τζίν, σαγκριά και τόσα άλλα σε πολύ προσιτές τιμές.

Παραδοσιασκά ποτά του τόπου μας, τσικουδιές σε ποικίλες συσκευασίες, ρακόμελα με γεύση και άρωμα απαράμιλο, κρασιά χύμα και ρετσίνες που θα σας χαρίσουν έναν άλλο τόνο από την πατρίδα μας.