Καλλυντικά

Κάποτε επικρατούσε η άποψη πως όσο πιο ακριβό είναι ένα καλυντικό, τόσο καλύτερο ποιότητας είναι. Εμείς καταρίψαμε και αυτόν τον μύθο. Πρώτες ύλες απο την μάνα γη και όλα βιολογικά…

Ελειοσαπούνα με γάλα γαϊδούρας, λεβάντα, τριαντάφυλλο, καρύδα και παπανουρόσπορο, αλόη, τζίντζερ και κουρκουμά θα καθαρίσουν τα όνειρα σας και θα ομορφύνουν την μέρα σας.

Μια τεράστια σειρά κεραλοιφών με βαλσαμόλαδο, καλεντούλα, βιταμίνη Ε, δίκταμο, χαμομήλιθ, λεβάντα, πρόπολη για μυικούς πόνους και επίσης για μωρά είναι ιδανικές για ενυδάτωση, ακμή και δερματικούς ερεθισμούς. Ενυδατικές κρέμες προσώπου ημέρας και νυκτός, μάσκες προσώπου, ενυδατικά σέρουμ, γαλακτώματα καθαρισμού, αντηλιακές κρέμες, τζέλ αλόης, κρέμες χεριών, βάλσαμο για τα χείλη, αρώματα, κρέμες σώματος, αφρόλουτρα και σαμπουάν μεμονωμένα καθώς και σε συσκευασία δώρου, για κάθε ειδική περίσταση.

Ιδιαίτερη Θέση στήν καρδιά μας και στον χώρο σας κατέχουν τα αιθέρια έλαια που μας παρέχουνατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας, αναζωογόνηση αλλά και σωματική ευορία. Συνδιάζονταιιδανικά με τα έλαια βάσης και δημιουργούν τέλειους συνδιασμούς περιποίησης για σας και όσους αγαπάτε.