Υπερτροφές - Βιολογικές Πρωτεΐνες - Συμπληρώματα Διατροφής

Στα καταστήματα μας μπορείτε να προμηθευτείτε οποιαδήποτε βιολογική πρωνεϊνη επιθυμείτε. Η ποιότητα τους είναι υψηλή, παρέχουν βιταμίνες, πρωτεϊνες, αμινοξέα και προσβλέπουν στην ενδυνάμωση και τόνωση του οργανισμού ατόμων κάθε ηλικίας, καθώς και για αθλητές που επιθυμούν να τονώσουν το μυϊκό τους ιστό με φυσικά μέσα. Πρωτεϊνη αρακά, ορός γάλακτος, ρυζιού, κάνναβης, αιγοπρόβειου ορού γάλακτος καθώς και παραλλαγές αυτών αποτελούν το φυσικό μέσο που εμείς επιλέγουμε για εσάς.

Οι υπερτροφές, που λόγω των θρεπτικών συσταστικών που περιέχουν, προσφέρουν στον οργανισμό σωματική και πνευματική ευεξία, τα τελευταία χρόνια έγιναν ευρέως γνωστές.

Εμείς πρωτοπορόντας και στον τομέα αυτόν, σας προσφέρουμε κάθε είδους υπερτροφή υπάρχει. Ιπποφαές, ακάι μπέρι, γκότζι μπέρι, σπιρουλίνα, χλωρέλλα, κριθαρόχορτο, ψύλιουμ, λιναρόσπορος, βασιλική κινόα, μείγματα υπερτροφών, σπόροι κάνναβης, σπόροι κακάο είναι κάποιες απο αυτές που αποτελούν την υπερδύναμη της μακροζωίας και της ισσοροπίας. Παράλληλα, οι λάτρεις του βασιλικού πολτού, που αποτελεί ελιξήριο νεότητος και υγείας, έχουν την ευκαιρία να επιλκέξουν ανάμεσα σε βιολογικούς βασιλικούς πολτούς διαφορετικών παραγωγών πρόπολης καθώς και γύρης άνθεων.

Τέλος, πως να αγνοήσουμε τα διατροφικά συμπληρώματα, πηγές θρεπτικών ουσιών για κάθε οργανισμό. Αλόη βέρα, κομπούχα, κολλαγόνο, υαλουρονικό, πολτός ιπποφαούς, Schweden Bitter, διατροφική μαγιά, μαγιά μπύρας, λεκιθίνη σόγιας… Κάποιο θα ταιριάξει στην δική σας περίπτωση.