Φρούτα και Λαχανικά

Φρέσκα φρούτα και λαχανικά καταφτάνουν απο τον παραγωγό στην πόρτα σας σε προσιτές τιμές πάντα.

Στα καταστήματα μας η η διαθεσιμότητα και η ποιήτηα των οπωροκηπευτικών θεωρείται δεδομένη ανεξαρτήτου εποχικότητας κάθε είδους. Γεμάτεςευωδιές και χρώματα οι ποικιλίες που σας παρέχουμε σας ταξιδεύουν σε άλλα μέρη, εποχές και εύφορες κοιλάδες. Προϊόντα ολοκληρωμένης διαχείρισης, βιολογικά, πάντα φρέσκα και προσεκτικά επιλεγμένα θα συνοδεύσουν τα πιάτα σας και τις σαλάτες σας.

Απολαυστικά και χυμώδη στην όψη μα και στη γεύση  φρούτα ντόπια, εγχώρια μα και τροπικά όπως ανανάδες, μάνγκο, λίτσι, μύρτιλα και φραγκοστάφυλα, εσπεριδοειδή δικιάς μας παραγωγής θα γεμίσουν βιταμίνες τους χυμούς σας.

Ο βασιλιάς των φρούτων, η πηγή όλων των βιταμινών, το χρυσό μας ρόδι που ταιριάζει παντού και σε κάθε στιγμή της ημέρας σας (χυμούς, σαλάτες,φρουτοσαλάτες).

Ας μην ξεχνάμε και το φρούτο μέσα στο οποίο γνωριστήκαμε πρίν τόσα χρόνια και η σχέση μας αυτή ειλικρίνιας, προτίμισης και εμπιστοσύνης, διαρκεί ακόμα. Η ντόπια μπανάνα με την ανεπανάληπτη γεύση και άρωμα που έχει μεγαλώσει πολλές γενιές μέχρι και σήμερα. Γι’αυτήν μας αγαπήσατε και τώρα σας προσφέρουμε χίλιους δύο λόγους να μας αγαπάτε ακόμα.